Návrat do školy 2024: Kroužky pro děti, které podporují rozvoj digitálních dovedností

Návrat do školy 2024: Kroužky pro děti, které podporují rozvoj digitálních dovedností

Blíží se nový školní rok 2024/2025 a s ním i čas na výběr mimoškolních aktivit pro vaše děti. Pokud hledáte kroužky pro děti, které je nejen zabaví, ale také podpoří jejich vzdělávání a osobní růst, jste na správném místě! V Bridge Academy nabízíme širokou škálu kroužků pro děti, které se zaměřují na moderní technologie, kreativitu a kritické myšlení.

Proč vybrat kroužky pro děti právě v Bridge Academy?

V dnešním digitálním světě je klíčové, aby se děti naučily nejen pracovat s moderními technologiemi, ale také rozvíjely své kreativní a komunikační schopnosti. Naše kroužky pro děti v roce 2024 jsou navrženy tak, aby podporovaly rozvoj digitálních kompetencí a učily děti dovednosti, které jsou dnes nezbytné nejen ve škole, ale i v budoucí kariéře.

Naše kroužky nejsou jen o učení. Jsou o tom, jak dětem ukázat, že svět technologií může být zábavný, tvořivý a plný možností. Ať už se vaše dítě zajímá o programování, grafiku, nebo třeba správu serverů, u nás najde to pravé.

 

https://www.bridgeacademy.cz/cz/online-krouzky.html

 

Online kroužky: pohodlí a flexibilita z domova

Pro děti, které preferují učení z pohodlí domova, máme připravené online kroužky, které nabízejí stejnou kvalitu výuky jako naše prezenční kroužky. Výhoda online kroužků je jejich flexibilita – děti se mohou učit odkudkoliv a přizpůsobit si lekce dle svého tempa.

Mezi naše nejoblíbenější online kroužky patří:

 

Online kroužky z pohodlí domova

 

Prezenční kroužky: zážitek z učení v komunitě

Pro rodiče a děti, kteří preferují osobní kontakt a výuku v týmu, nabízíme také širokou škálu prezenčních kroužků. Naše kroužky nejsou jen o sezení ve třídě – kombinujeme vzdělávání s dobrodružstvím, jako například:

  • Minecraft kroužky s rozšířením o elektrotechniku a programování.
  • Kroužek digitální tvorby a 3D designu – kde děti vytvářejí své vlastní digitální projekty.
  • IOT Minecraft kroužek – kde se děti učí o Internetu věcí a jak jej aplikovat ve světě Minecraftu.

 

Prezenční kroužky po celé ČR

 

Doučování a příprava: Úspěch ve škole je jen začátek

V Bridge Academy klademe důraz nejen na rozvoj digitálních dovedností, ale také na akademický úspěch vašich dětí. Proto nabízíme i doučování a přípravu na přijímací zkoušky, které vašim dětem pomohou zvládnout náročné školní výzvy. Ať už potřebují pomoci s matematikou, češtinou, nebo přípravou na konkrétní zkoušky, naši zkušení lektoři jim poskytnou podporu, kterou potřebují.

 

Komplexní online doučování a příprava na přijímací zkoušky

 

Kroužky pro děti 2024: Co nabízíme?

Kromě online a prezenčních kroužků nabízíme i speciální individuální lekce pro děti, které potřebují osobní přístup a zaměření na specifické oblasti. Mezi naše specializované kroužky patří:

  • Programování a vývoj her
  • Vývoj aplikací a webů
  • Pokročilé technologie – umělá inteligence, robotika a IoT

 

Co se děti na kroužku naučí a jaké schopnosti budou rozvíjet

 

Bridge Academy: Více než jen vzdělání

V Bridge Academy se zaměřujeme na to, aby vzdělávání bylo zábavné a praktické. Nejen že děti naučíme technickým dovednostem, ale také jim ukážeme, jak řešit problémy, spolupracovat s ostatními a jak své nápady prezentovat. Věříme, že každý student má svůj vlastní potenciál, který je třeba rozvíjet, a naší misí je dát dětem nástroje, které jim umožní uspět v moderním světě.

Pokud hledáte kroužky pro děti 2024, neváhejte a připojte se k více než 500 spokojeným rodičům, kteří věří v kvalitu výuky v Bridge Academy. Pomozte svému dítěti stát se nejen uživatelem moderních technologií, ale také jejich tvůrcem!

Bridge Academy – Budoucnost začíná dnes. Přihlaste své dítě ještě dnes na kroužky pro školní rok 2024/2025.



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.