Příměstské tábory s Bridge Academy: Zábava, vzdělání a technologie pro vaše děti po celé ČR!

Příměstské tábory s Bridge Academy: Zábava, vzdělání a technologie pro vaše děti po celé ČR!

Léto se blíží a s ním i čas na plánování příměstských táborů pro vaše děti. Přemýšlíte, jakým způsobem je zabavit, aby se nejen bavily, ale také se něco nového naučily? Bridge Academy nabízí širokou škálu příměstských táborů zaměřených na moderní technologie a programování. Naše tábory jsou dostupné po celé České republice a nabízejí dětem jedinečnou příležitost rozvíjet své dovednosti v Minecraftu, Robloxu, Youtuberingu, Unity, Pythonu a robotice.

 

Příměstské tábory od Bridge Academy

Příměstské tábory od Bridge Academy jsou navržené tak, aby poskytly dětem možnost strávit část prázdnin aktivně a smysluplně. Naše tábory kombinují zábavu s učením a jsou ideální pro děti všech věkových kategorií, které se zajímají o technologie a programování.

 

Naše nabídka příměstských táborů

1. Minecraft tábory:

Minecraft není jen hra – je to platforma pro kreativitu a logické myšlení. Na našich táborech se děti naučí stavět složité struktury, programovat pomocí redstone a tvořit vlastní světy. Zobrazit nabídku Minecraft táborů ve vybraných městech.

 

Děti hrající Minecraft na příměstském táboře Bridge Academy

 

2. Roblox tábory: Roblox nabízí nekonečné možnosti pro tvorbu her a aplikací. Děti si na našich táborech osvojí základy programování a designu her. Zobrazit nabídku Roblox táborů ve vybraných městech.

 

Děti vytvářející hry v Roblox na příměstském táboře Bridge Academy

 

3. Youtuberské tábory: Chcete, aby se vaše děti naučily, jak se stát úspěšným Youtuberem? Naše tábory zahrnují základy natáčení videí, editace a tvorbu obsahu, který zaujme široké publikum. Zobrazit nabídku Youtuberských táborů ve vybraných městech.

 

Děti natáčející video pro YouTube na příměstském táboře Bridge Academy

 

4. Unity tábory: Unity je profesionální nástroj pro tvorbu her. Na našich táborech se děti seznámí s tímto nástrojem a naučí se vytvářet vlastní 2D a 3D hry. Zobrazit nabídku Unity táborů ve vybraných městech.

 

Děti pracující s Unity na příměstském táboře Bridge Academy

 

5. Python tábory: Python je jedním z nejpopulárnějších programovacích jazyků. Děti se naučí základy programování, tvorby aplikací a automatizace úkolů. Zobrazit nabídku Python táborů ve vybraných městech.

 

Děti programující v Pythonu na příměstském táboře Bridge Academy

 

6. Tábory zaměřené na robotiku a informatiku: Pro milovníky technologií a robotiky nabízíme tábory, kde se děti naučí sestavovat a programovat vlastní roboty a rozvíjet své dovednosti v informatice. Zobrazit nabídku IT a robotických táborů ve vybraných městech.

 

Děti stavějící roboty na příměstském táboře Bridge Academy

 

Virtuální tábory – řešení pro každého

Nemůžete najít tábor ve vašem městě? Nezoufejte! Nabízíme také virtuální tábory, které jsou dostupné odkudkoli. Vaše děti se mohou připojit k našim Minecraft virtuálním táborům a užít si stejnou zábavu a učení z pohodlí domova. Zobrazit nabídku Virtuálních táborů ve vybraných městech.

 

Dítě účastnící se virtuálního Minecraft táboru Bridge Academy

Proč si vybrat Bridge Academy?

 

  • Odborní lektoři: Naše tým tvoří zkušení odborníci a nadšení lektoři, kteří mají bohaté zkušenosti s prací s dětmi.
  • Moderní vybavení: Používáme nejnovější technologie a nástroje, aby děti měly přístup k nejlepším prostředkům pro své učení.
  • Celostátní pokrytí: Naše tábory jsou dostupné po celé České republice, takže si můžete vybrat ten nejbližší vašemu bydlišti.
  • Flexibilita: Nabízíme jak příměstské, tak virtuální tábory, aby si každý našel to, co mu nejlépe vyhovuje.
  • Rozvoj kritického myšlení a řešení problémů: Naše programy učí děti analytickým a kreativním dovednostem, které jsou klíčové pro jejich budoucnost.
  • Přístup k nejnovějším informacím a vzdělání: Děti mají přístup k aktuálním vzdělávacím materiálům a online platformám, což podporuje jejich neustálý růst.
  • Zlepšení komunikace a spolupráce: Děti se učí komunikovat a spolupracovat s vrstevníky, což rozvíjí jejich sociální dovednosti a týmovou práci.
  • Příprava na budoucí kariéru: Znalost technologií a programování je stále více požadována na pracovním trhu. Naše tábory připravují děti na budoucí kariérní příležitosti.
  • Podpora zájmu o vědu a techniku: Interaktivní a praktické zkušenosti s technologiemi činí vědu a techniku atraktivnějšími a přístupnějšími pro děti.
  • Zlepšení digitální bezpečnosti: Děti se učí, jak bezpečně používat internet, chránit své osobní údaje a rozpoznávat online hrozby, což je v dnešní době velmi důležité.
  • Posílení inkluze a rovnosti: Technologie mohou překlenout vzdělávací mezery a poskytnout kvalitní vzdělání dětem v odlehlých nebo méně rozvinutých oblastech.

 

Letní tábory se slevou až 15 % na Bridge Academy

 

Moderní technologie a digitální gramotnost poskytují dětem nespočet výhod, které rozšiřují jejich vzdělávací a osobní obzory. Tábory a vzdělávací programy zaměřené na tyto oblasti mohou dětem pomoci připravit se na úspěšnou budoucnost v digitálním světě.

 

Školní potřeby s Minecraft tématikou - PixieCrew

 

Zarezervujte místo pro své děti na některém z našich příměstských táborů již dnes! Nechte je objevovat svět technologií a programování s Bridge Academy. Více informací a registrace naleznete na našem webu.

 



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.