Prožijte nezapomenutelné léto na našich příměstských táborech!

Prožijte nezapomenutelné léto na našich příměstských táborech!

Hry, kreativní aktivity, sport, vlastní projekty a mnoho dalšího. Připojte svého malého dobrodruha k nám na nezapomenutelné Minecraft dobrodružství. V rámci našeho příměstského tábora pro rok 2024 získá nové přátele, naučí se nové dovednosti a stráví týden plný zábavného učení. V týmu s 2 - 4 dalšími kamarády bude prostřednictvím Minecraftu řešit problémy a výzvy reálného světa. Pro děti od 6 do 15 let. Nechte děti objevit nové možnosti, rozvíjet svůj potenciál a tvořit s námi skvělé vzpomínky! Registrace již otevřena, neváhejte a přihlaste své dítě ještě dnes!

Téma táborů 2024 - Vývoj vlastních miniher v Minecraftu

Na našem táboře se děti naučí vyvíjet vlastní minihry v Minecraftu. Tento tábor je skvělou příležitostí pro děti od 6 do 15 let, aby se seznámily s programováním a zároveň si užily spoustu zábavy. Děti budou pracovat v malých týmech, což podporuje spolupráci a týmového ducha. Každý den budou řešit různé problémy a výzvy, které jim pomohou rozvíjet kritické myšlení a kreativitu - Zobrazit tábor.

 

 Prožijte nezapomenutelné léto na našich příměstských táborech!

Další tábory

Vývoj her v Robloxu

Děti se naučí vytvářet vlastní hry v populární platformě Roblox. Tento tábor je ideální pro mladé kreativce, kteří chtějí proniknout do světa herního vývoje - Zobrazit tábor.

 

Příměstské tábory Roblox | BridgeAcademy

 

Python

Tábor zaměřený na programování v jazyce Python. Děti si osvojí základy programování a naučí se vytvářet vlastní aplikace - Zobrazit tábor.

 

Prožijte nezapomenutelné léto na našich PYTHON táborech!

 

Mediální tvorba se známým youtuberem

Unikátní příležitost pro děti naučit se mediální tvorbu a spolupracovat se známým youtuberem. Ideální pro budoucí tvůrce obsahu a digitální influencery - Zobrazit tábor.

 

Prožijte nezapomenutelné léto na našich YOUTUBERSKÝCH táborech!

 

Virtuální tábor Programování v Minecraftu

Pro děti, které nemohou přijet osobně, nabízíme virtuální tábor zaměřený na programování v Minecraftu. Flexibilní a pohodlný způsob, jak se naučit nové dovednosti z domova - Zobrazit tábor.

 

Prožijte dobrodružství na našich virtuálních táborech z pohodlí vašeho domova!

 

TechnoCamp - moderní technologie jednoduše

Tábor zaměřený na moderní technologie, kde se děti seznámí s nejnovějšími technologickými trendmi a naučí se je používat - Zobrazit tábor.

 

Léto plné robotiky a informatiky na našich letních táborech

Unity

Tábor zaměřený na vývoj her v Unity. Děti se naučí základy herního vývoje a vytvoří si vlastní hry v tomto výkonném herním enginu - Zobrazit tábor.

 

Prožijte nezapomenutelné léto na našich UNITY táborech!

 

Registrace na volné turnusy

Registrace na všechny naše tábory možná! Neváhejte a přihlaste své dítě ještě dnes. Navštivte naše webové stránky a zjistěte více informací o jednotlivých táborech, termínech a cenách. Těšíme se na vaše malé dobrodruhy!



Copyright © 2024 BRIDGE Academy, Všechna práva vyhrazena.